Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om nader kennis te maken met onze vereniging en de ondersteuning die wij kunnen bieden, zodat u daarna een weloverwogen keuze kunt maken over het lidmaatschap van Zorgthuisnl.

Tijdens het Introductielidmaatschap kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze helpdesk, de kennisbank op onze website en enkele bijeenkomsten bijwonen. Aan het einde van de periode besluit u zelf of u lid wilt blijven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de voorwaarden? Laat het ons weten via introductie@zorgthuisnl.nl.

 

 

 

Uitgelicht

?

Ondek ons aanbod!

Nog geen €300 voor drie maanden bij Zorgthuisnl. Stuur een e-mail naar introductie@zorgthuisnl.nl voor meer informatie. We kijken uit naar uw aanmelding!

Mail ons

App jij hem al?

Het SOVVT (het permanente overleg van Zorgthuisnl, ActiZ en vakbonden) zorgt ervoor dat de cao ook als app beschikbaar is. U kunt de app downloaden in de bekende app-stores.

Download de app

Kennisbank

Onze kennisbank is een bron van informatie over diverse onderwerpen. Zoals de CAO VVT, Wet Zorg en Dwang, AVG, kwaliteits-indicatoren, klachtenregeling (...) en nog veel meer.

Kennisbank
Waarom lid worden?

Sluit u aan bij de brancheorganisatie die de mens achter elke zorgvraag centraal stelt.

Uw belangrijkste voordelen:

  • Samen bouwen aan een goede reputatie
  • Invloed op de grootste CAO van Nederland
  • Een krachtige lobby voor zorg thuis
  • Antwoord op al uw vragen door onze helpdesk
  • Een uitgebreid diensten- en voordelenpakket
Onze leden

Wat vinden onze leden?

Frank Terpstra

Aster Zorg Met de kennis en informatie van Zorgthuisnl kunnen we als Aster Zorg vroegtijdig anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Dit zijn bijvoorbeeld nieuwe kansen waar we als Aster Zorg op in kunnen springen, maar we kunnen ook onze bedrijfsvoering tijdig aanpassen aan nieuwe wet en regelgeving.

Karin Scheffer

ThuiszorgInHolland Zorgthuisnl maakt zich daadwerkelijk hard voor de specifieke belangen van Wmo-dienstverleners. Dat is, in de huidige zorgmarkt, zeer uitzonderlijk. Ga zo door!

Menny Landman

Stand-by Thuiszorg Wij zijn zeer enthousiast over ons lidmaatschap van Zorgthuisnl. Met name de actieve rol die jullie vervullen om de leden op de hoogte te houden en te brengen. Denk hierbij aan de constante veranderingen van de wet- en regelgeving en laagdrempelig een netwerk voor ons te creëren in de keten. Maar ook de vraagbaak rol vervullen jullie fantastisch. Wij voelen ons altijd geholpen en gehoord.

Meer weten?

Bekijk onze leden

Wilt u meer informatie of direct lid worden?

Vraag nu een kennismakingspakket aan of schrijf u gelijk in voor een lidmaatschap.

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.