Waarom lid worden?

Alle voordelen van een lidmaatschap bij Zorgthuisnl in een oogopslag

Waarom lid worden bij Zorgthuisnl?

Beïnvloeding
Zorgthuisnl is dé specialist en belangenbehartiger voor zorg thuis.  
Zorgthuisnl voert lobby voor de belangen van uw organisatie bij verschillende stakeholders, zoals ministeries, zorgverzekeraars, gemeenten, zorgkantoren, cliënt– en patiëntorganisaties, beroepsverenigingen en bonden. Bij Zorgthuisnl is zorg (zoals) thuis het uitgangspunt. Door een lidmaatschap bij Zorgthuisnl vergroot u onze impact.

Netwerk voor ondernemers
Samen met haar leden vormt Zorgthuisnl een stevig netwerk. Door Zorgthuisnl komt u in contact met andere leden en partijen die voor uw organisatie van belang zijn. Bij Zorgthuisnl telt elk lid evenveel mee. In ons netwerk kunt u kennis en ervaringen opdoen en delen, bijvoorbeeld tijdens de vele inhoudelijke bijeenkomsten, die wij organiseren. Vrijwel zonder uitzondering zijn bijeenkomsten, trainingen en cursussen voor leden gratis toegankelijk.

Innovatie
Zorgthuisnl is er voor ondernemers. Uw ondernemersgeest koesteren wij en bewaken wij. Wij bevorderen randvoorwaarden zodat uw organisatie kan groeien, zowel zorginhoudelijk als bedrijfsmatig. Zorgthuisnl bekijkt uitdagingen vanuit meerdere perspectieven. Wij bedenken, samen met u en andere leden, innovatieve oplossingen. Die oplossingen implementeren wij vervolgens graag, via projecten en programma’s.

Persoonlijk contact
Zorgthuisnl heeft een professioneel en compact bureau dat snel schakelt. Wij vinden persoonlijk contact essentieel. Wij willen weten wat er bij u speelt zodat wij daarmee aan de slag kunnen. Medewerkers van Zorgthuisnl komen regelmatig op werkbezoek zodat u ons kunt vertellen wat voor u belangrijk is.

Ontzorging
Als lid van Zorgthuisnl kunt u altijd een beroep doen op de Helpdesk en de online kennisbank. De Helpdesk werkt snel. Doorgaans kunnen we u direct van dienst zijn. Bij complexere vraagstukken schakelen wij externe experts en juristen in, om u optimaal te kunnen ondersteunen.
Via Zorgthuisnl weet u zich verzekerd van toegang tot zorgprotocollen. Als lid kunt u gebruik maken van een landelijk netwerk van professionele klachtenfunctionarissen van stichting Quasir, bent u aangesloten bij de geschillencommissie van Stichting Zorggeschil, kunt u wanneer dat nodig is snel een beroep doen op een netwerk van voorzitters bij een calamiteitenonderzoek, kunt u tegen aantrekkelijk voorwaarden een functionaris gegevensbescherming inhuren en/of gebruik maken van een op maat gemaakt pakket dat voldoet aan alle eisen van de privacywetgeving.

Marloes Kiewiet

DeMensZo thuiszorg dienstverlening van niveau Met de deskundigheid en adequate advisering van Zorgthuisnl voel ik mij als ondernemer echt ontzorgd.

Word lid van Zorgthuisnl en profiteer van

  • Uitgebreide kennis over de branche
  • Ongelimiteerd advies op diverse vraagstukken
  • Persoonlijk contact

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.