Uitgelicht

?

Zorgthuisnl, de specialist in zorg thuis

Zorgthuisnl is dé specialist in het behartigen van de belangen van zorg die door aanbieders thuis wordt geboden, ongeacht waar iemand verblijft en ongeacht de complexiteit van zorg.

Lees meer

Word lid van Zorgthuisnl

En profiteer van: uitgebreide kennis over de branche, ongelimiteerd advies op diverse vraagstukken en persoonlijk contact.

Lees meer

Lancering Zorginspirator

Onlangs is de online zorginspirator gelanceerd. Dit onafhankelijk online carrière-platform is speciaal voor professionals die bezig willen zijn met hun toekomst in de zorg.

Lees meer
Waarom lid worden?

Sluit u aan bij de brancheorganisatie die de mens achter elke zorgvraag centraal stelt.

Marloes Kiewiet

DeMensZo thuiszorg dienstverlening van niveau Met de deskundigheid en adequate advisering van Zorgthuisnl voel ik mij als ondernemer echt ontzorgd.

Uw belangrijkste voordelen:

  • Samen bouwen aan een goede reputatie
  • Invloed op de grootste CAO van Nederland
  • Een krachtige lobby voor zorg thuis
  • Antwoord op al uw vragen door onze helpdesk
  • Een uitgebreid diensten- en voordelenpakket
Onze leden

Wat vinden onze leden?

Karin Scheffer

ThuiszorgInHolland Zorgthuisnl maakt zich daadwerkelijk hard voor de specifieke belangen van Wmo-dienstverleners. Dat is, in de huidige zorgmarkt, zeer uitzonderlijk. Ga zo door!

Kars Hazelaar

Opella Iedereen is verschillend en juist daarom staat thuis voor jezelf kunnen zijn. Voor Opella is Zorgthuisnl dan ook de vereniging die verschillen koestert en tegelijkertijd als collectief sterk staat voor kwaliteit van zorg.

Jennifer Graus

BFM Thuiszorg De ervaring dat geen vraag onbeantwoord blijft, dat zij betrokken en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in een complex zorglandschap, maakt dat wij als ondernemer een ontzorgende partner hebben gevonden in Zorgthuisnl.

Meer weten?

Bekijk onze leden

Word nu lid

Vraag nu een kennismakingspakket of een kennismakingsafspraak aan.

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.