Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om nader kennis te maken met onze vereniging en de ondersteuning die wij kunnen bieden, zodat u daarna een weloverwogen keuze kunt maken over het lidmaatschap van Zorgthuisnl.

Tijdens het Introductielidmaatschap kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze helpdesk, de kennisbank op onze website en enkele bijeenkomsten bijwonen. Aan het einde van de periode besluit u zelf of u lid wilt blijven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de voorwaarden? Laat het ons weten via introductie@zorgthuisnl.nl.

 

 

 

Uitgelicht

?

Ondek ons aanbod!

Nog geen €300 voor drie maanden bij Zorgthuisnl. Stuur een e-mail naar introductie@zorgthuisnl.nl voor meer informatie. We kijken uit naar uw aanmelding!

Mail ons

App jij hem al?

Het SOVVT (het permanente overleg van Zorgthuisnl, ActiZ en vakbonden) zorgt ervoor dat de cao ook als app beschikbaar is. U kunt de app downloaden in de bekende app-stores.

Download de app

Kennisbank

Onze kennisbank is een bron van informatie over diverse onderwerpen. Zoals de CAO VVT, Wet Zorg en Dwang, AVG, kwaliteits-indicatoren, klachtenregeling (...) en nog veel meer.

Kennisbank
Waarom lid worden?

Sluit u aan bij de brancheorganisatie die de mens achter elke zorgvraag centraal stelt.

Uw belangrijkste voordelen:

  • Samen bouwen aan een goede reputatie
  • Invloed op de grootste CAO van Nederland
  • Een krachtige lobby voor zorg thuis
  • Antwoord op al uw vragen door onze helpdesk
  • Een uitgebreid diensten- en voordelenpakket
Onze leden

Wat vinden onze leden?

Karin Scheffer

ThuiszorgInHolland Zorgthuisnl maakt zich daadwerkelijk hard voor de specifieke belangen van Wmo-dienstverleners. Dat is, in de huidige zorgmarkt, zeer uitzonderlijk. Ga zo door!

Ron Wesseling

Betuwe Zorg Mede door de professionele ondersteuning van Zorgthuisnl kunnen wij met passie en plezier de best mogelijke zorg aan onze cliënten geven.

Jennifer Graus

ABC Zorg De ervaring dat geen vraag onbeantwoord blijft, dat zij betrokken en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in een complex zorglandschap, maakt dat wij als ondernemer een ontzorgende partner hebben gevonden in Zorgthuisnl.

Meer weten?

Bekijk onze leden

Wilt u meer informatie of direct lid worden?

Vraag nu een kennismakingspakket aan of schrijf u gelijk in voor een lidmaatschap.

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.