Onze leden

ThuiszorgInHolland B.V.

ThuiszorgInHolland is een landelijk werkende thuiszorgorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding vanuit de Wmo. De kracht van onze organisatie is dat we 'groot' zijn geworden, door vooral klein te blijven. Vanuit het hoofdkantoor ondersteunen wij onze zelfsturende teams in het land en zorgen wij er samen voor dat wij een zo goed mogelijke thuiszorgservice kunnen bieden.

Onze doelgroep bestaat met name uit ouderen en chronisch zieken, maar iedereen is welkom. We opereren in een groot aantal gemeenten in Nederland. Uiteraard beschikken we over een HKZ-certificaat. Cliƫnten kiezen steeds vaker voor ThuiszorgInHolland vanwege onze open houding naar zowel gemeenten, cliƫnten, collega zorgverleners als naar onze medewerkers.

We zien het als onze missie om gezamenlijk met de overheden te werken aan een toekomstbestendig thuiszorgbeleid waarbij burgers met een beperking in staat zijn (en blijven) om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Hoofdvestigingsadres

Prof. Van der Scheerstraat 201

2035 AM HAARLEM

+31 23 8200150

info@thuiszorginholland.nl

www.thuiszorginholland.nl

Zorggebied(en)

Regio('s): Noord-Holland

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.