Nieuws

Workshop Opstellen projectaanvraag IZA-fonds wijkverpleging 2e tranche

Omdat het IZA-fonds wijkverpleging na de eerste ronde niet uitgeput is, is er besloten om het IZA-fonds een tweede keer open te stellen. Naar verwachting gaat het fonds in de tweede helft van september open voor een periode van zo’n zes weken. Ter ondersteuning bij het opstellen van projectaanvragen organiseert Zorgthuisnl op dinsdag 12 september van 13:00-15:00 uur een workshop voor haar leden op ons kantoor in Houten.
Wat kunt u verwachten van de workshop?

  • Wij geven een terugkoppeling op de eerste tranche van het IZA Fonds Wijkverpleging.
  • We geven een toelichting op de aandachtspunten voor de 2e tranche met specifiek aandacht voor het schrijven van een goede aanvraag en waar deze minimaal aan moet voldoen. Hierbij is er ook ruimte om zelf te oefenen.
  • Ervaringen uitwisselen tussen leden onderling en ruimte om met elkaar mee te denken.

Inschrijven voor de workshop kan via de website. Mocht u vooraf al specifieke vragen of input hebben voor de workshop dan horen wij dat graag. Tijdens het programmaonderdeel waarin we gaan oefenen met het schrijven van een goede aanvraag is er ook ruimte om een van jullie eigen projectaanvragen uit de eerste tranche te gebruiken. Mocht hier interesse voor zijn dan ontvangen we graag uiterlijk 28 augustus de projectomschrijving. Wanneer we meerdere projecten ontvangen zullen we een keuze maken voor een project dat het beste aansluit bij de leerdoelen van dit programmaonderdeel.

Gerelateerde nieuwsberichten

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.