Nieuws

Uitnodiging Online bijeenkomsten over het belang en de mogelijkheden van de Regeling InZicht, 9 juli a.s.

Donderdagochtend 9 juli a.s. organiseren wij samen met ActiZ en VGN twee online bijeenkomsten over het belang en de mogelijkheden van de subsidieregeling InZicht. Eén voor bestuurders/directeuren en één voor informatiemanagers/beleidsadviseurs ICT.

Het programma InZicht richt zich op het stimuleren van gestandaardiseerde, elektronische uitwisseling van gegevens tussen zorgprofessionals. Ook gaat het over het beschikbaar stellen van verpleegkundige gegevens aan cliënten. 

ActiZ, VGN en Zorgthuisnl hebben de handen ineen geslagen om hun leden te informeren over het belang van deze regeling en de mogelijkheden van ondersteuning bij het hele traject. Elektronische gegevensuitwisseling in de zorg heeft de toekomst en is naast een ICT-project ook een cultuurverandering in de zorg.  

Het past bij de visie ‘Juiste zorg op de juiste plek’ en de wens van de cliënt om regie te houden over zijn eigen gezondheid en gezondheidsinformatie.  

Bovendien wordt elektronische gegevensuitwisseling een wettelijke verplichting en is er nú subsidie en ondersteuning beschikbaar om elektronische gegevensuitwisseling in uw organisatie tot stand te brengen.

Meld u aan voor één van onze bijeenkomsten:

  • donderdag 9 juli van 9.30 – 10.30 uur voor bestuurders/directeuren.

Aanmelden: https://www.actiz.nl/bijeenkomsten/open/iedereen/programma-inzicht-voor-bestuurders/directeurs-van-vvt-en-ghz-organisaties

  • donderdag 9 juli van 11.00 – 12.00 uur voor informatiemanager en senior beleidsaviseurs ICT.

Aanmelden: https://www.actiz.nl/bijeenkomsten/open/iedereen/programma-inzicht-voor-informatiemanagers-seniorbeleidsadviseurs-ict-en-ict-medewerkers


Na aanmelding ontvangt u de link naar de digitale bijeenkomst.  

Meer informatie over de subsidieregeling InZicht vindt u op https://inzichtwegwijzer.nl/  en op onze website.

Ook kunt u contact opnemen met Stefanie van Vliet via 06-39822738 (ActiZ/Zorgthuisnl) of via het e-mailadres: inzicht@zorgthuisnl.nl

Heeft u wél belangstelling maar komt 9 juli u niet goed uit? Dan horen wij dat graag.   

Gerelateerde nieuwsberichten

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.