Nieuws

Congres Zorgvernieuwing in versnelling: digitale revolutie ouderen- en thuiszorg

De ouderen- en thuiszorg in Nederland staat voor enorme uitdagingen. Om die uitdagingen het hoofd te bieden, moeten we zorgvernieuwing versnellen. Daarom organiseren ActiZ, AlzheimerNL, Vilans, WDTM, Zorgthuisnl en Zorgverzekeraars Nederland op donderdag 19 mei het congres Zorgvernieuwing in versnelling. Het congres is de start van een reeks activiteiten die de digitale revolutie van de ouderen- en thuiszorg wil stimuleren en blijvend op de agenda wil zetten.

Daarom zetten we zorgvernieuwing in de versnelling. We geven gas om op tijd klaar te zijn met het innoveren van de zorg. We richten ons niet alleen op tijdbesparende innovaties, maar ook op kwaliteit van leven en eigen regie van de cliënten. En op het vergroten van het werkplezier van zorgmedewerkers. Met het congres op 19 mei geven we het startsein voor de digitale revolutie van de ouderen- en thuiszorg. Doet u mee?

Programma

Tijdens het congres besteden we aandacht aan de noodzaak van deze versnelling. We onderzoeken wat we van de Duitse ervaringen met de DiPa en DiGa kunnen leren en gaan in op recente, innovatieve initiatieven. En we schetsen randvoorwaarden voor de vanzelfsprekende inzet van digitale zorg. Ook wordt tijdens het congres whet manifest Zorgvernieuwing in versnelling aangeboden.

Nieuwsgierig geworden? Het hele programma vindt u hier.  

Voor wie?

Het congres ‘Zorgvernieuwing in versnelling’ is voor iedereen die werkt aan de innovatie van de ouderen- en thuiszorg.  Bestuurders, innovatie- en ICT managers en projectleiders innovatie. Maar ook beleidsbepalers en -beïnvloeders en financiers die zich bezighouden met de ouderen- en thuiszorg.

Aanmelden

Het congres ‘Zorgvernieuwing in versnelling’ vindt plaats op donderdag 19 mei 2022 tussen 13.00 en 17.00 uur en is online bij te wonen. Via deze link kunt u zich aanmelden. Deelname is gratis. De URL voor de livestream wordt met de bevestiging van de aanmelding toegestuurd.

Gerelateerde nieuwsberichten

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.