Nieuws

Samenwerking Zorgthuisnl en VvAA op het gebied van verzekeren en salarisadministratie

Als zorgondernemer wilt u zoveel mogelijk aandacht voor uw cliënten. Als vereniging en dienstverlener ondersteunen wij u graag in uw zorgondernemerschap. Dit doen wij met verschillende diensten waarmee we het u gemakkelijker maken. In dit kader zijn Zorgthuisnl en VvAA onlangs een samenwerking aangegaan op het gebied van verzekeren en salarisadministratie.

VvAA is een collectief van ruim 124.000 zorgverleners en zij maken zich enerzijds sterk voor zorgbrede thema’s die zorgverleners afhouden van het uitoefenen van hun werk. Anderzijds ondersteunen zij zowel de individuele zorgverlener als de zorgondernemer met maatwerkdiensten op financieel, juridisch, HRM- en bedrijfsmatig vlak.
Hans Buijing, bestuurder van Zorgthuisnl: “VvAA is een partij die goed bij ons past. Ze beschikt over een enorme kennis en expertise, onder meer op het gebied van verzekeren en salarisadministratie in de zorg en dat kan van grote meerwaarde zijn voor onze leden. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we onze leden nog beter kunnen ondersteunen.”

Bart Janknegt, directeur expertises en services: “De samenwerking met Zorgthuisnl op het gebied van verzekeringen en salarisadministratie draagt bij aan één van de belangrijke doelstellingen van VvAA: ervoor zorgen dat zorgverleners en hun –ondernemingen zich kunnen concentreren op hun patiënten. En zij biedt een mooie basis om te verkennen hoe we de krachten op andere vlakken kunnen bundelen.”

Aanbod VvAA en Zorgthuisnl
Het aanbod dat we leden kunnen doen bestaat uit twee verschillende diensten.

Verzekeren
Als ondernemer in de thuiszorg loopt u risico’s. Uw personeel kan langdurig ziek worden. U kunt te maken krijgen met klachten en claims. Maar evengoed kan uw organisatie omzetverlies lijden door waterschade of een inbraak. Het is belangrijk dat u goed in beeld hebt welke risico’s u zelf draagt en voor welke risico’s u een verzekering afsluit. De verzekeringsadviseurs van VvAA helpen u daarmee. Zij werken uitsluitend voor zorgondernemingen en kennen de zorgsector goed. Samen met u kunnen zij de risico’s die uw onderneming loopt, inventariseren en op een rijtje zetten welke verzekeringsmogelijkheden er zijn. Ook kunnen de adviseurs verzekeringen screenen die u al hebt afgesloten.

Salarisadministratie
Zorgthuisnl is met VvAA een collectiviteit overeengekomen voor de verzorging van de salaris- en personeelsadministratie voor haar leden. Als lid krijgt u 10% korting op de reguliere tarieven die VvAA voor haar dienstverlening hanteert. De dienstverlening van VvAA is modulair opgebouwd. U bepaalt zelf de omvang van de ondersteuning. Met de basismodules Werkgever en Verloningen voldoet u aan alle verplichtingen in relatie tot uw personeel. Daarnaast kunt u kiezen uit modules waarmee u verder ondersteund wilt worden (arbeidsovereenkomsten, verzuimadministratie en digitale personeelsadministratie).

Het complete aanbod vindt u op onze website onder ‘verzekeringen’ en ‘salarisadministratie’ in de Kennisbank.

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.