Nieuws

Portal voor aanvragen vervolgsubsidie SectorplanPlus van 1 t/m 20 augustus 2023 open

Vanaf 1 augustus 2023 wordt het portal voor het aanvragen van subsidie uit SectorplanPlus-TAZ 2023-2024 voor komend studiejaar geopend. Het ministerie van VWS stelt wederom middelen beschikbaar om te investeren in het leren en ontwikkelen van medewerkers in de sector zorg en welzijn. Van 1 augustus tot en met 20 augustus 2023 kunnen arbeidsorganisaties pro forma aanvragen indienen. Vervolgens is er tot en met 30 september 2023 de tijd om de aanvragen aan te laten passen.
Hoewel de regeling in de basis hetzelfde is als die van 2022-2023, geldt een belangrijke toevoeging. Om samenwerking op het gebied van opleiden te stimuleren tussen organisaties, komen samenwerkende organisaties in aanmerking voor een extra opslag.
SectorplanPlus-TAZ loopt van 21 augustus 2023 tot en met 31 augustus 2024. Dit houdt in dat u een subsidie kunt krijgen voor opleidings- en trainingsactiviteiten die in deze periode starten.
Op de website van SectorPlanPlus vindt u alle informatie over de subsidieregeling, inclusief Programma van Eisen.
 
Naast SectorplanPlus-TAZ is ook verlenging van de activiteiten van SectorplanPlus 22-23 mogelijk
Daarnaast maakt het ministerie van VWS het voor organisaties mogelijk om binnen het huidige SectorplanPlus 22-23 lopende trajecten te verlengen voor het nieuwe schooljaar. Deze verlenging loopt naast de nieuwe subsidiemogelijkheden die SectorplanPlus-TAZ biedt.

Gerelateerde nieuwsberichten

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.