Nieuws

Magazine Nationale Zorgklas

De Nationale Zorgklas ontstaan tijdens de Coronacrisis speelt in op de arbeidsmarktkrapte in de zorgsector door nieuw in te stromen medewerkers snel inzetbaar te maken voor ondersteuning in de zorg én door zittende medewerkers en herintreders versneld te kunnen inzetten op een hoger niveau. Met een passend, laagdrempelig en versneld virtueel opleidingsaanbod biedt de Nationale Zorgklas een eerste stap en goede introductie voor mensen die tijdelijk in de zorg willen gaan werken of een carrière switch willen maken naar zorg en welzijn.

De Nationale Zorgklas ontstaan tijdens de Coronacrisis speelt in op de arbeidsmarktkrapte in de zorgsector door nieuw in te stromen medewerkers snel inzetbaar te maken voor ondersteuning in de zorg én door zittende medewerkers en herintreders versneld te kunnen inzetten op een hoger niveau. Met een passend, laagdrempelig en versneld virtueel opleidingsaanbod biedt de Nationale Zorgklas een eerste stap en goede introductie voor mensen die tijdelijk in de zorg willen gaan werken of een carrièreswitch willen maken naar zorg en welzijn.

Lees hier de verhalen en ervaringen van deelnemers, docenten, bestuurders en het programmamanagement-team achter de Nationale Zorgklas

Gerelateerde nieuwsberichten

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.