Nieuws

Hackathon ‘Jouw kracht in de zorg. Hack je eigen toekomst': schrijf je nu gratis in!

Heeft u hart voor de zorg en wilt u meewerken aan een toekomstbestendige ouderenzorg? Schrijf u dan gratis in voor de hackathon ‘Jouw kracht in de zorg. Hack je eigen toekomst’ op 29 en 30 november 2018 in Utrecht.

Autonomie en werkplezier
In de ouderenzorg zijn dringend maatregelen nodig om het personeel te behouden. Alleen zo kunnen we het groeiend aantal ouderen de juiste zorg bieden. Uit onderzoek blijkt dat zorgverleners die veel autonomie ervaren meer plezier in hun werk hebben en minder snel de zorgsector verlaten. Hoe geef je de autonomie uit handen als werkgever en hoe pak je jouw kansen als werknemer?

Om deze vragen te beantwoorden organiseert de Arbeidsmarktagenda 2023 ‘Aan het werk voor ouderen’ een hackathon. Zorgthuisnl is een van de initiatiefnemers van deze agenda. Het hoofddoel van de hackathon is: zorgen voor urgentiebesef dat autonomie voor meer werkplezier zorgt, met als gevolg een transformatie binnen de zorg. Deelnemers gaan in een multidisciplinair team aan de slag met challenges op het gebied van autonomie en werkplezier en kunnen uitblinken in hun eigen talent.

Miljoen gelukkige medewerkers in de zorg!
Voormalig CDA-Kamerlid Sabine Uitslag trapt de hackathon af met een inspirerende presentatie. Sabine Uitslag is van oorsprong verpleegkundige en gezondheidswetenschapper en zette zich in de Tweede Kamer in voor meer inspraak van verpleegkundigen en verzorgenden op bestuursniveau binnen zorginstellingen. Tegenwoordig is ze Chief Inspiration Officier Werkplezier bij FWG Progressional People. Haar missie? 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg in Nederland!

Aanmelden
Deelname aan de hackathon is gratis en ook de overnachting is inbegrepen. Om deel te nemen aan de hackathon hoeft u geen ‘techneut’ te zijn. Wij zijn op zoek naar mensen met hart voor de zorg! Meld u snel aan via het inschrijfformulier. Hier vindt u ook meer informatie.

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.