Nieuws

Congres Thuis in de Wijk

Op maandag 16 mei a.s. vindt het Congres Thuis in de Wijk plaats in de rijtuigenloods in Amersfoort. Tijdens deze dag staat de woonzorgopgave voor ouderen van vandaag en morgen centraal. Een uitdaging waar we allemaal mee te maken hebben. Maar waar ook, als we het in gezamenlijkheid oppakken, mooie kansen liggen.

Het congres is bedoeld voor bestuurders/beslissers, projectleiders en praktijkmensen bij gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, zorgkantoren, zorgverzekeraars, actieve ouderen en andere initiatiefnemers van nieuwe woon(zorg)projecten, architecten, sociaal ondernemers, ontwikkelaars/beleggers en bouwbedrijven die aan de slag zijn of willen met:

  • het realiseren van nieuwe woonzorgvormen
  • het opschalen en versnellen van succesvolle oplossingen
  • het aanpakken van knelpunten
  • het in kaart brengen van de lokale of regionale woonzorgopgave

U kunt er diverse praktijksessies of workshops bijwonen, en er is voldoende tijd en ruimte om interessante collega’s te ontmoeten.

Tijdens het plenaire programma zal minister Conny Helder een bijdrage leveren, samen met haar Vlaamse collega Wouter Beke.

Leest u hier het volledige programma.

 

Aanmelden kan nog

Zorgthuisnl heeft enkele gratis kaarten (t.w.v. €295 ex btw) beschikbaar voor leden. Wilt u, of een collega, hier gebruik van maken om interessante mensen te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Meldt u dan nu aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

De opgevraagde pagina is alleen beschikbaar voor leden. U kunt hieronder inloggen om door te gaan.